Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De voordelen van SAP op Azure

SAP on Azure; Why you should go there

Vandaag de dag is voor veel organisaties het samenvoegen van business- en IT-strategie van centraal belang. Op deze manier kunnen zij hun doelen bereiken en verder groeien. Dit roept vragen op over welke producten, in welke markt, gefaciliteerd door welke organisatie- en IT-structuur dit het beste kunnen bewerkstelligen. En hoe deze transitie naar de vereiste structuur er dan uit zou gaan zien.

Waarom verhuizen naar de cloud
Omdat veel organisaties graag de focus willen leggen op hun core business zijn ze bezig met het elimineren of het outsourcen van activiteiten zoals IT. Een verhuizing naar best-of-class cloudoplossingen zoals S/4HANA op het Microsoft Azure cloudplatform betekent dat IT-afdelingen kunnen worden verkleind en de focus verlegd kan worden naar slechts het beheren van cloudoplossingen.

 De voordelen van SAP op Azure
Waarom is het nu zo waardevol om SAP te hosten op Azure? Omdat het beste van beide werelden worden gecombineerd. Enkele voordelen zijn onder meer:

  • Betalen voor gebruik: In plaats van een vaste prijs, wordt er alleen betaald voor daadwerkelijk gebruik.
  • Flexibele opslag: Met Microsoft Azure kan je eenvoudig je database grootte aanpassen.
  • Lagere TCO:  Gemiddeld wordt een besparing van 30 tot 40% verwacht.

 De ontwikkelingen van de cloud
De cloud heeft zich ontwikkeld tot een echte zakelijke enabler. Niet alleen de besparingen op infrastructuur zijn interessant, ook de extra flexibiliteit kan heel belangrijk zijn voor organisaties. Een oplossing als SAP op het cloudplatform Azure kan een hele interessante optie zijn. Meer weten over deze oplossingen? Download dan de gehele whitepaper “SAP on Azure; Why you should go there.”.

 

Download de whitepaper
Download