Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De voordelen van SaaS binnen de organisatie

SaaS for Dummies

Het ziet er niet naar uit dat Cloud computing ons in de komende jaren gaat verlaten. Steeds meer bedrijven zien de voordelen in van het gebruik van cloudoplossingen. De voordelen van de cloudoplossingen zijn al lang niet meer alleen voor de trendy millenials. In het e-book “SaaS for Dummies” zal software-as-a-service en meer voordelen van de cloud uiteengezet worden.

Het e-book is opgedeeld in de volgende hoofdstukken:

Hoofdstuk 1: Definities, buzzwoorden en acroniemen
Saas, IaaS, Public Cloud, Private cloud, hosted solutions en digital disruptions. Dit is een greep uit de termen die samengaan met de cloud. Al deze termen zullen worden behandeld en uitgelegd om zo een beter beeld te krijgen van de plek die het inneemt binnen cloudoplossingen.

Hoofdstuk 2: De uitdaging: “Een digitale agenda”
Het maakt niet uit wat de geschiedenis is van de organisatie. Om een toekomst op te kunnen bouwen zal de organisatie mee moeten gaan met de dag van morgen. In dit hoofdstuk zullen de uitdagingen worden beschreven die ontstaan bij het hebben van een moderne, digitale onderneming

Hoofdstuk 3: Nieuw ontdekte kracht voor de business manager
Voor de managers binnen een organisatie zijn cloudoplossingen ook een uitkomst. In dit hoofdstuk zal dieper worden ingegaan op de voordelen van de cloud binnen de HR, finance, sales, marketing en klantenservice afdelingen.

Hoofdstuk 4: Het pad naar SaaS
Het opstellen van een cloud strategie brengt veel vragen met zich mee. Hoe weet je wat goed is voor de organisatie en zal dit morgen nog steeds zo zijn? Is het slimmer om klein te beginnen of juist groot? Is cloud echt de oplossing? In dit hoofdstuk zullen deze en nog meer vragen worden behandeld.

Hoofdstuk 5: Tien punten om te weten over de cloud
Naast alle onderwerpen die al zijn behandeld in het e-book zijn er nog 10 belangrijke punten die niet vergeten mogen worden wanneer de organisatie in de cloud gaat werken.

Download het E-book “SaaS for dummies” voor meer informatie over het in gebruik nemen van de cloud binnen de organisatie. De bovenstaande hoofdstukken zullen verder uiteengezet worden om de voordelen van de cloud binnen de organisatie aan te tonen.