Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De voordelen en uitdagingen van een ACI-implementatie

The total economic impact of Cisco Application-Centric Infrastructure

Forrester heeft onderzoek gedaan naar de mogelijke voordelen, bijbehorende kosten en potentiële risico’s van de eventuele implementatie van Application-Centric Infrastructure (ACI). Hierbij is gekeken naar potentiële return-on-investment (ROI) die gerealiseerd kan worden bij een eventuele implementatie.

 Het doel van dit onderzoeksrapport is onder meer een raamwerk te leveren om:

  • De potentiële financiële impact van ACI op de organisatie te kunnen evalueren
  • Om te kunnen profiteren van datacentertechnologieën en gerelateerde procesverbeteringen om applicatieperformance te verbeteren
  • Om IT-team efficiëntie en productiviteit te verbeteren

Interviews met ervaringsdeskundigen

In het rapport staan een aantal interviews met verschillende klanten die ervaring hebben met het gebruik van ACI. Voordat deze klanten ACI implementeerden hebben zij networking-hardware op de traditionele manier geïmplementeerd. Dit leverde achteraf niet de mogelijkheid om eenvoudig en snel te kunnen schalen en was minder flexibel. Met behulp van ACI werd het wel mogelijk voor klanten om processen te automatiseren en stroomlijnen om vervolgens datacenters uit te bouwen en herconfigureren waardoor voldaan kon worden aan nieuwe en veranderende bedrijfsbehoeften.

“ACI is so friendly. We finished network configuration in one day. I was amazed. With a single click we could implement all policies and load balancing. It is all very efficient.”

Het rapport

In het rapport wordt een financiële analyse van de mogelijke return-on-investment, voordelen en kosten van een ACI-implementatie uitgebreid uiteengezet. Download geheel vrijblijvend het rapport ‘The total economic impact of Cisco Application-Centric Infrastructure’ voor meer informatie.

 

Download de whitepaper
Download