Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De voor- en nadelen van 4 soorten WordPress-websites op een rij

Ga je voor budget of functionaliteit?

Wanneer je het gevoel hebt dat jouw website niet meer ‘van nu’ is of je hebt het gevoel dat niemand je website nog weet te vinden, dan is het tijd voor iets nieuws. Je leest je in, je bekijkt de websites van een aantal concurrenten en je praat met andere ondernemers. Wat onmiddellijk opvalt is dat vooral WordPress alomtegenwoordig is als content management systeem (CMS). Niet vreemd, dit CMS is de basis van ongeveer 30 % van alle websites. Een goed moment om je te verdiepen in de voor- en nadelen van een WordPress-website.

Van budgetoplossing tot luxeproduct

WordPress geeft je oneindig veel mogelijkheden en dat heeft natuurlijk een behoorlijke invloed op de prijs van de website. Zo heb je al een kant-en-klare website voor € 100,- die je op basis van templates zelf bouwt. Ga je echter voor maatwerk en schakel je een bureau in, dan staat daar een premium prijskaartje tegenover (van € 25.000,- tot …).

Plan van aanpak voor het (laten) bouwen van een WordPress-website

De veelzijdigheid van WordPress is voor veel ondernemers een valkuil. Hoe meer functionaliteiten en maatwerk je toevoegt, hoe duurder die nieuwe site wordt. Daarom is het een goed idee om voor je van start gaat een goed beeld te vormen van de verschillende opties, jouw behoeften, de must-haves en nice-to-haves. Om je hierbij te helpen vind je in deze whitepaper:

  • Vier verschillende types WordPress-websites en hun voor- en nadelen
  • Uitgebreid stappenplan voor het opstellen van een goede briefing
  • Factoren die jouw investering beïnvloeden zoals:
    • Design
    • Content
    • Vaste kosten
  • En meer!

Denk jij na over een nieuwe website maar weet je niet precies waarmee je rekening moet houden? Hoor je veel over WordPress-websites en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Dan is deze whitepaper wat voor jou! Met een handig stappenplan en duidelijk inzicht in de voor- en nadelen weet jij in no-time welk soort website bij jou past. Zo haal je meer uit jouw budget en zet je een mooi online visitekaartje neer.

 

Download de whitepaper
Download