Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De vernieuwde versie van SharePoint

Sharepoint Server 2013

Veel organisaties hebben behoefte aan een consistente en integrale aanpak als het aankomt op de IT-infrastructuur. Organisaties vinden het ook belangrijk om te profiteren van nieuwe toepassingen en diensten die ingezet kunnen worden op locatie en in de private/publieke cloud. SharePoint Server 2013 is een dynamische en kosteneffectief platform waarmee organisaties over de gehele wereld met allerlei verschillende infrastructuren hun IT kunnen optimaliseren en snel kunnen reageren op de veranderingen van de markt.

Voordelen van SharePoint Server 2013

SharePoint Server 2013 heeft een nieuw design dat zowel op de gewone computerschermen als op de touch screen schermen mooi verschijnt. Zo is SharePoint Server 2013 ook te gebruiken op smartphones en tablets. Met de nieuwe versie van SharePoint heeft u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot uw contactpersonen, applicaties en content. Hierdoor bespaart u tijd om te zoeken naar informatie en heeft u tijd over om te werken met informatie/content op SharePoint. Neem een kijkje in de SharePoint Marketplace of Internal App Directory en vind oplossingen die u helpen uw SharePoint platform in te richten met applicaties die u werkwijze efficiënt zullen maken.

Vernieuwde functies SharePoint 2013

In het huidige economische klimaat vereisen organisaties oplossingen voor samenwerking, communicatie en productiviteit. SharePoint Server 2013 kan u helpen bij het verbeteren van prestaties, het leveren van functies, mogelijkheden die administratie vereenvoudigen en het beschermen van data. SharePoint Server 2013 heeft zichzelf verbetert. Denk hierbij aan:

  • Lagere IT-kosten met een flexibel en aanpasbaar samenwerkingsplatform.
  • Een beter beheer van de beveiliging en hierdoor heeft u minder kans op risico’s.
  • De verhoging van uw productiviteit dankzij kosteneffectief en efficiënt beheer.

Download deze paper

In deze whitepaper leest u wat de nieuwe functies zijn van SharePoint Server 2013 en hoe u deze in uw organisatie kan gebruiken. Daarnaast vindt u in deze paper voorbeelden van de vernieuwde interface.