Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De tien waarheden over Office 365

Office 365 is voor grote en kleine bedrijven

Office 365 kan voor veel organisaties een uitkomst zijn om goedkoper een Office pakket te integreren op ieder systeem op de werkvloer, en dan vooral bij kleinere bedrijven. De software in deze pakketten worden online beschikbaar gesteld waardoor het op de trends van cloud computing inspeelt. Steeds meer software oplossingen worden in de cloud gedraaid en maken het mogelijk om veel geld te besparen. Deze whitepaper behandelt 10 belangrijke feiten die iedere organisatie zou moeten overtuigen om Office 365 te overwegen ter implementatie in de organisatie.

Office 365 is bijna altijd en overal beschikbaar
Omdat Office 365 wordt gedraaid vanuit de cloud zijn de verschillende online applicaties als e-mail, contactpersonen, documenten, sheets en bewerkingen online toegankelijk via desktops en mobiele apparaten. Microsoft heeft dan ook een uptime van 99,9% gegarandeerd. Voor de gebruiker is natuurlijk de enige vereiste dat internet voorhanden is.

Download vrijblijvend de whitepaper “De tien waarheden over Office 365” waarin u informatie krijgt over de voordelen die Office 365 te bieden heeft voor uw organisatie als het gaat om kostenbesparing, flexibiliteit en meer.

 

Download de whitepaper
Download