Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De sleutel tot IT succes, volgens MostWare

Volgens van Dale is de definitie van succes een goede afloop, uitkomst of uitslag. Maar om succes te behouden moet je blijven ontwikkelen, kennis delen, samenwerken, vooruitkijken en bijsturen. Kortom, succes is constant in beweging. Om op IT-gebied succesvol te blijven, heb je actuele en complete kennis en expertise nodig.

Kennisportal partner MostWare hanteert daarvoor de MostWare IT Standaard, een blauwdruk van de ideale IT-omgeving op basis van de laatste inzichten. Daarin worden 4 thema’s gedefinieerd: techniek, business, security & privacy en data. En ook deze blauwdruk is voortdurend in beweging op basis van nieuwe inzichten, standaarden en wetgeving. Door deze blauwdruk over jouw organisatie te leggen weet je precies op welke punten jouw organisatie afwijkt van de norm. Dit geeft richting aan je IT-strategie, helpt je om prioriteiten te bepalen en een goede roadmap te definiëren.

Wil je meer weten over MostWare en de MostWare IT Standaard? Lees dan onderstaande whitepaper.

 

Download de whitepaper

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MostWare

Bij MostWare geloven we dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen. Daarom delen wij al sinds 1990 graag onze kennis en kunde. Inspireren met IT noemen we dat. Dat doen we altijd vanuit het oogpunt van onze klant.

Lees verder

 

Bezoek de website