Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De rol van IT verandert, verander jij mee?

Slim uitbesteden van IT maakt innovatie mogelijk

Waar IT vroeger vooral een ondersteunende rol had in de organisatie, is het nu dé sleutel voor innovatie. Want digitale transformatie, dat bereik je natuurlijk alleen maar door slimme inzet van moderne technologie. Maar dat is voor veel IT-afdelingen een struikelblok. Teveel van hun werkzaamheden zijn gericht op de klassieke faciliterende rol van IT. Voor organisaties is het belangrijk een duidelijker onderscheid te maken tussen technologische innovatie voor de organisatie én de faciliterende rol. In deze whitepaper lees je hoe je met Modern Outsourcing jouw IT-team voldoende ruimte en tijd geeft voor innovatie

Modern Outsourcing: wat lees je in deze whitepaper

In deze whitepaper lees je aan de hand van concrete voorbeelden uit de praktijk hoe andere organisaties je voorgingen in het opnieuw inrichten van hun IT-afdeling. Je leest onder andere meer over:

  • Ervaringen van zorgverzekeraar ONVZ en zorgverlener Cosis
  • Wat is de impact van outsourcing?
  • De 3 belangrijkste overwegingen voor Modern Outsourcing
  • Readiness check
  • Opstellen van een transitieplan

Het wiel niet opnieuw uitvinden

Ben je benieuwd hoe een IT-leverancier jouw organisatie kan ondersteunen met een bewezen aanpak? Gun jouw IT’ers meer tijd en ruimte voor het ontwikkelen van onderscheidende en innovatie IT. Download nu deze whitepaper Modern Outsourcing: zet je IT-team in voor de business en zorg dat er weer meer tijd vrijkomt voor échte vernieuwende IT-projecten.

 

Download de whitepaper

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Lees verder

 

Bezoek de website