Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De rol van data in een snel veranderende samenleving

Future Bright – A Data Driven Reality

Een datagedreven samenleving gaat steeds meer een realiteit worden. Denk aan ‘The Internet of Things’ waardoor steeds meer processen geautomatiseerd worden. Daarnaast komt uit onderzoek van Forrester naar voren dan ‘The Age of the Customer’ ook nog steeds in opkomst is. Klanten laten een digitaal spoor na en verwachten dan bedrijven deze informatie gebruiken om hen beter en relevanter te helpen.

Ondanks dat de impact van deze ontwikkeling groot is, realiseren veel bedrijven het zich wel, maar komen er nog weinig gestructureerde acties om de organisatie klaar te maken voor deze Data Driven Reality. Natuurlijk is dit goed te begrijpen, want hoe pakt u dit aan? Hoe gaat u om met de toenemende complexiteit en grote hoeveelheden aan data? Hoe kunt u een goede visie op data management ontwikkelen?

In dit e-book staat de Data Driven Reality en de rol van data in de snel veranderende samenleving centraal. Naast organisaties, delen ook experts en ervaringsdeskundigen in dit boek hoe zij inspelen op deze nieuwe realiteit. Daarnaast geven ze tips waar en hoe u kunt beginnen. Aan de hand van interviews met onder andere bedrijven zoals Rijkswaterstaat, Gelre Ziekenhuizen, Securex, OLVG en DSM kunt u in dit boek te weten komen welke stappen u moet zetten. De stappen naar een centrale rol voor datamanagement in de organisatie.

Download het e-book
Zorg dat uw fundament op orde is een benut de data volop voor innovatie. Download geheel vrijblijvend het volledige e-book over een Data Driven Reality.