Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De private cloud van Microsoft

Een vergelijkende analyse van de functionaliteit, de voordelen en de markt

Meer dan ooit tevoren is marktwerking een drijfveer voor veranderingen in de zorg. Aangezien steeds meer zorginstellingen investeringen op het gebied van cloud computing overwegen, is het moment nu daar om informatie in te winnen.
 
Een private cloud is een computing-model waarbij gebruik wordt gemaakt van resources die voor uw organisatie zijn gereserveerd. Het belangrijkste is dat een private cloud de efficiëntie van een gevirtualiseerde infrastructuur overstijgt dankzij een hogere workload en een beter gebruik van de resources.
 dit document worden twee private cloud-oplossingen naast elkaar gelegd. Aan de hand van gangbare concepten wordt de private cloud gedefinieerd en wordt duidelijk gemaakt welke voordelen een private cloud-oplossing van Microsoft de organisatie biedt.

Download de whitepaper
De kennis in deze whitepaper helpt zorginstellingen een weloverwogen beslissing te maken voor cloud computing. Download het gratis document en lees meer over de vergelijkende analyse van de functionaliteit, de voordelen en de markt van Microsoft’s private cloud-oplossingen.

 

Download de whitepaper
Download