Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De operationele beslissingen automatiseren

From Data to Decision

Belangrijke beslissingen worden in organisaties dagelijks genomen. Doordat deze beslissingen grote gevolgen kunnen hebben voor de organisatie, is het van belang dat deze beslissingen doordacht worden genomen en goed worden gemonitord.

Er is de mogelijkheid om deze besluitvorming te automatiseren. Veel managers gebruiken bijvoorbeeld beslissingsondersteunende systemen bij het nemen van ingewikkelde en ongeroutineerde beslissingen. Geavanceerde analysemodellen helpen managers bij de beslissing over actuele processen en schetsen een verwachtingen voor de toekomst. Dit geeft een goed inzicht in de klanten, producten en de markt waarin de organisatie opereert.

Bedrijven die analysemodellen in hun besluitvormingsproces gebruiken, blijken vaak SAS Decision Manager in te zetten. Deze software integreert een geavanceerd analysemodel met zakelijke systemen. Analisten werken binnen een webgebaseerde omgeving waarin ze hun modellen en regels kunnen definiëren, test en ontwikkelen. Dankzij de SAS Decision Manager zijn organisaties ervan verzekerd dat beslissingen in de praktijk gemonitord en goed gedocumenteerd wordt.

De whitepaper
Welke voordelen kan een up-to-date geautomatiseerd systeem bieden voor uw organisatie? Lees in deze whitepaper meer over de werking van SAS Decision Manager. Download vrijblijvend de whitepaper “From Data to Decision”.

 

Download de whitepaper
Download