Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De noodzaak van MDM bij het centraal stellen van de klant

De business case van Master Data Management

De termen klantgericht ondernemen en klantloyaliteit zijn menig organisatie bekend. Weet wat er bij een klant leeft en begrijp de klantbehoeften die centraal moeten staan. De wil bij organisaties om de klant centraal te stellen is er ook wel, maar vaak zorgt een gebrek aan focus en korte termijn-strategieën ervoor dat niet de juiste stappen genomen worden. Wat is er voor nodig om het klantbelang echt helemaal centraal te stellen? Deze whitepaper geeft antwoord op die vraag.

Master Data Management stelt klant centraal
De voordelen voor de organisatie zijn direct merkbaar bij het centraal stellen van de klant. Wat erg belangrijk is bij het centraal stellen van de klant is het beschikbaar stellen van een volledige en betrouwbare set aan klantgegevens en deze zorgvuldig beheren. Een gedegen Master Data Management (MDM) plan is hiervoor noodzakelijk. Deze whitepaper beschrijft de verschillende fases die nodig zijn voor het doorvoeren van een MDM-plan stap voor stap.

Inhoud whitepaper:
De whitepaper bestaat uit de volgende hoofdstukken:

  • Begin met het eind in gedachten;
  • Wat houdt u tegen?;
  • De opbrengsten in kaart gebracht;
  • Opbrengsten kwantificeren en presenteren;
  • De succesvolle aanpak;
  • Valkuilen die te voorkomen zijn;
  • Redenen voor een centraal klantbeeld.

Download de whitepaper
Download nu vrijblijvend de whitepaper over Master Data Management. Deze uitgebreide whitepaper neemt u mee in de wereld van klantgericht ondernemen en klantbelang. Daarnaast staan er in deze whitepaper verschillende schema’s waaruit een eigen Business Case opgesteld kan worden.

 

Download de whitepaper
Download