Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De kracht van IT voor jouw onderneming

Kies voor efficiëntie en effectiviteit

Wat moet je doen om concurrerend te blijven in een markt waar nieuwe start-ups met allerlei moderne technologie jouw klanten proberen weg te kapen? Investeer in technologie! In 2019 zullen bedrijven naar schatting 2,2 biljoen dollar investeren in nieuwe technologie. Dat doen ze onder andere om met IoT processen te optimaliseren en AI om ons werk eenvoudiger te maken. Als ook jouw organisatie vooruit wil en voordeel wil halen uit al dat nieuws, dan is een toekomstbestendige IT-infrastructuur een must.

Efficiëntere werken en beheerslast verlagen

De basis van succes in de toekomst is dus een toekomstbestendige IT-infrastructuur die je helpt bij:

  • IT-resources efficiënter benutten
  • Sneller nieuwe applicaties ontwikkelen
  • Legacy IT eenvoudig beschikbaar maken
  • Beheerlast van IT terugdringen

De voordelen, die zijn duidelijk, maar hoe pak je dit aan? Hoe ziet zo’n moderne IT-infrastructuur eruit en hoe zet je deze snel op poten? Het antwoord op deze vragen vind je in deze gids waar de experts van PQR op basis van jarenlange ervaring jou laten zien hoe je stap voor stap toewerkt naar een organisatie waar IT een business enabler is!

In rap tempo richting efficiëntere IT

Om snel voordeel te halen uit een moderne IT-infrastructuur is een software-defined infrastructuur de oplossing. Hier creëer je een software-variant van een specifiek, fysiek object uit jouw IT-omgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een server of een opslagmodule. Je voegt een softwarematige laag toe en overstijgt hiermee de beperking van het fysieke object.

De gids Maak van IT een business enabler laat je kennismaken met een software-defined infrastructuur, zet alle ins en outs voor jou op een rij en laat je zien hoe je stap voor stap jouw omgeving transformeert naar een toekomstbestendig en efficiënt platform, zonder beperkingen.

 

Download de whitepaper
Download