Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De klant van het beste advies voorzien met Office 365

Office 365: voor samenwerking en flexibiliteit

Consultants willen hun klanten altijd zo goed mogelijk van dienst zijn, het bedrijf laten groeien en concurrentie voorblijven. Samenwerking binnen de eigen organisatie en met de klant wordt steeds belangrijker en data en inzichten moeten elke dag opnieuw vertaald worden naar een goed advies aan die zelfde klant. Voor veel consultants een lastige opgave. Deze whitepaper beschrijft hoe Office 365 consultants helpt om hun klanten optimaal van dienst te zijn.

Klant centraal door delen kennis en kunde
Door kennis en kunde te delen en samenwerking op te zoeken kan de productiviteit, efficiëntie en effectiviteit worden verhoogd. Het delen van informatie en kennis zorgt er ook voor dat consultants bijna direct de benodigde informatie tot hun beschikking hebben. Dit helpt hen de klant centraal te stellen, want deze wilt geen rapporten, maar direct advies en direct oplossingen aangeboden krijgen.

Office 365
Dit artikel geeft een beschrijving van de mogelijkheden van Office 365 voor consultants. Met Office 365 krijgen consultants de tools in handen om makkelijker en efficiënter samen te werken zodat zij de klant optimaal van dienst kunnen zijn. Alle relevante informatie is vanaf elk device te raadplegen en altijd en overal up to date en beschikbaar.

Download het artikel
Download vrijblijvend dit artikel en kom meer te weten over de mogelijkheden en flexibiliteit van Office 365 voor consultants. 

 

Download de whitepaper
Download