Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De klant centraal met MDM

De business case van Master Data Management

Klantgericht ondernemen en klantloyaliteit zijn twee termen die veel besproken worden in organisaties. Bedrijven willen de klant graag centraal stellen, maar veelal is er een gebrek aan focus en korte termijn-strategieën. Wat is er voor nodig om het klantbelang echt helemaal centraal te stellen? Deze whitepaper neemt u stap voor stap mee door de fases die nodig zijn als u kiest voor het doorvoeren van een Master Data Management (MDM) plan. Weet wat er bij een klant leeft en begrijp de klantbehoeften die centraal moeten staan in een organisatie.

Stel de klant centraal met Master Data Management
De voordelen voor de organisatie zijn  direct merkbaar bij het centraal stellen van de klant. Wat erg belangrijk is bij het centraal stellen van de klant is het beschikbaar stellen van een volledige en betrouwbare set aan klantgegevens. Deze klantgegevens moeten voor zowel de medewerkers als binnen de bedrijfsprocessen beschikbaar zijn.  

Hoe moet het?
Streef naar een effectieve business en maak de keuze die:

  • De klant op korte- en lange termijn bindt en meer om laat zetten
  • De medewerkers in staat stelt om hun werk efficiënt en effectief te doen.
  • Flexibel en pragmatisch is, meebewegen met de organisatiewensen en snel tot het eerste resultaat.

Lees in deze whitepaper verder over het stellen van de juiste doelen, hoe deze gekwantificeerd moeten worden en hoe u de meest voorkomende valkuilen kunt voorkomen.

Download de whitepaper
Download nu vrijblijvend de whitepaper over Master Data Management. Deze uitgebreide whitepaper neemt u mee in de wereld van klantgericht ondernemen en klantbelang. Daarnaast staan er in deze whitepaper verschillende schema’s waaruit een eigen Business Case opgesteld kan worden.

 

Download de whitepaper
Download