Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De klant centraal met Master Data Management?

Verzekerd van uw klanten?

Verzekeraars hebben te maken met een grote uitdaging. Om een duurzame verandering in de verzekeringsbranche te realeren, moeten verzekeraars het centrale klantbeeld eigen maken. Zeker met de compliancemaatregelen zoals Solvency II is het noodzakelijk om de data goed op orde te hebben. Dus investeren in de kwaliteit van de klantgegevens, die doorgaans in verschillende systemen worden vastgelegd.

Lees in deze whitepaper meer over datamanagement en gecentraliseerd Master Data Management (MDM) voor klantdata en hoe dit u gaat helpen om aan de wet- en regelgeving te voldoen. Verder gaat de whitepaper in op de mogelijkheden om de operationele efficiency te verhogen en hoe de mogelijkheden voor sales en marketing beter benut kunnen worden.

Mater Data Management
Met een functionele Master Data Management oplossing is het mogelijk om een centraal klantbeeld te realiseren. Dit bespaart niet alleen op de kosten, maar verkleint ook de risico’s en dat u kunt voldoen aan de wet- en regelgeving. Lees meer over Master Data Management in de volledige whitepaper.

Sales & Marketing
Het behouden van een tevreden klant is voor een verzekeraar natuurlijk makkelijker, dan het constant winnen van nieuwe klanten. Voor het behouden van tevreden klanten is service en vertrouwen een must. Een centraal klantbeeld kan hierbij helpen. Met een centraal klantbeeld is er altijd en overal toegang tot de meest relevante klantinformatie. Een eenduidig klantbeeld zorgt ander andere voor:

  • Betere segmentatiemogelijkheden
  • Optimalisatie van potentieel voor cross- en upsell
  • Hogere efficiency
  • Hogere flexibiliteit

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper “Verzekerd van uw klanten?” en kom meer te weten over een centraal klantbeeld door middel van Master Data Management.

 

Download de whitepaper
Download