Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De keuze tussen verschillende User Environment Management oplossingen

Choosing Your User Environment Management Solutions

Om de desktop ervaring van de gebruikers te vereenvoudigen en verbeteren maken User Environment Management (UEM) oplossingen een steeds groter deel uit van het algemene framework. Het is nu de taak voor de IT besluitvormers om een juiste beslissing te maken tussen alle aanbieders.

Eigenschappen van UEM
Het is belangrijk te begrijpen wat de benodigdheden zijn voor de organisatie wanneer gekeken wordt naar een UEM oplossing. Ook zal begrepen moeten worden dat “profile management” niet hetzelfde maar juist een onderdeel is van UEM. Een UEM-oplossing zal aan een aantal voorwaarden moeten voldoen. De volgende eigenschappen zijn van belang bij een juiste UEM oplossing:

  • Personalisatie mogelijkheden
  • Een beleid
  • Privileges/Security
  • User environment analytics
  • Performance
  • Bestand sync-and-share

UEM oplossingen zorgen ervoor dat gebruikers productiever worden in een veilig, efficiënt en flexibel framework binnen de organisatie. UEM gaat veel verder dan het “simpele” profile management met het uitgebreide pakket van mogelijkheden dat geboden wordt.

De whitepaper
De whitepaper gaat dieper in op User Environment Management en wat het voor de organisatie kan betekenen. De whitepaper zet uit een hoe een UEM oplossing de gebruikers productiever kan maken in een veilig, efficiënt en flexibel framework. Download geheel vrijblijvend de whitepaper voor meer informatie.

 

Download de whitepaper
Download