Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De juiste Office 365 tools om uw bedrijf te laten groeien

Het Office dat u al kent

De klant ervaring en de klanttevredenheid verbeteren staat bij veel organisaties hoog op de agenda. Om in deze tijd succesvol te zijn is het belangrijk om voordurend efficiënter met middelen om te gaan. Dit heeft natuurlijk ook een grote invloed op bestaande werkprocessen. Om met deze veranderingen om te gaan is het goed om de samenwerking op te zoeken en kennis en kunde te delen. Maar hoe bepaalt u welke oplossingen het beste bij uw organisatie passen?

Haal meer uit de organisatie met Office 365
Office 365 combineert cloud versies van Outlook (Exchange), SharePoint en Lync met de vertrouwde en meest uitgebreide Office suite. Met Office 365 beschikt u altijd over Office-toepassingen die zijn geoptimaliseerd voor verschillende apparaten, van pc’s tot smartphones en tablets. Het is makkelijk om met elkaar in contact te blijven, dankzij nieuwe toepassingen zoals chat, videoconference en sociale netwerken.

Met Office 365 direct kosten besparen op IT-diensten
Door de verschillende mogelijkheden kan het werk efficiënter georganiseerd worden. E-mail is een kostenpost waar makkelijk geld op te besparen is. Naast het binnenhalen van de e-mail, is het beschermen van de informatie erg belangrijk. Verder is de back-up en archivering ook belangrijk om op orde te hebben en alle nieuwe functionaliteiten moeten mobiel beschikbaar zijn. Office 365 neemt alle hiervoor genoemde zaken uit handen.

Meer te weten komen over de mogelijkheden van Office 365?
Deze whitepaper gaat in op alle functionaliteiten, voordelen en mogelijkheden van Office 365. Enkele onderwerpen waar deze whitepaper nog op in gaat zijn:

  • Het verhogen van de flexibiliteit met Office 365
  • De zekerheid van de juiste beveiliging en privacy
  • De mogelijkheden van Office 365
  • Enkele referenties van organisaties
  • Abonnementsvormen van Office 365

 

Download de whitepaper
Download