Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De impact van technologie op het onderwijs – Wortell Talks

De technologische veranderingen voor scholen gaan snel en door de coronacrisis kwamen deze al helemaal in een stroomversnelling. Hoe ga je als school om met deze technologie en zorg je ervoor dat docenten over de kennis beschikken om online lessen te kunnen geven en studenten te begeleiden?

In deze video praten Franck en Odile van Wortell met Paul Marijnissen van Avans Hogeschool over hoe Avans omgaat met de impact van technologie op het onderwijs. Paul vertelt hoe hij als ICTO Coach toegevoegde waarde biedt aan docenten en waarom dit belangrijk is. Odile werkt als adoptie consultent bij Wortell en specialiseert zich in de sector educatie. Zij vertelt over het adoptieprogramma Digitaal Vitaal dat Wortell biedt en andere handige tools voor scholen om online lesgeven eenvoudig en effectief maken. 

De juiste tools vinden

Tools.Avans.nl is een website gecreëerd als verzamelplek voor al deze handige tools. Deze website maakt het mogelijk om doormiddel van filters een tool te vinden die het best aansluit op de bepaalde werkvorm die de docent wil gebruiken. Alle tools op de website zijn nuttig en er staan reviews bij waarin docenten hun ervaringen delen. En deze website is niet alleen binnen Avans beschikbaar, maar voor iedereen!

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Lees verder

 

Bezoek de website