Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De frontoffice als visitekaartje

De kwaliteit van de dienstverlening bepalen met de frontoffice

Wat maakt de telefonische frontoffice een visitekaartje voor uw onderneming? Voor een goede frontoffice is niet alleen de techniek belangrijk, maar ook de juiste houding en het gedrag van de medewerkers is erg belangrijk. Dit alles is belangrijk voor de kwaliteit van de dienstverlening.
Deze whitepaper gaat dieper in op een aantal aspecten van de frontoffice:

  • Hoe merkt de klant waar de organisatie voor staat?
  • Het bedenken van een dienstverleningsconcept voor het waarborgen van de merkcommunicatie.
  • Het maken van duidelijke werkafspraken
  • Communicatie verbeteren tussen de front- en backoffice met Unified Communications
  • Verder professionaliseren

Een klant wil snel een goed antwoord
Elke klant is anders, de ene klant geeft zijn klacht over de mail door, de andere klant pakt liever de telefoon en geeft zijn vraag/klacht telefonisch door. Echter willen ze hetzelfde: een snel en allesomvattend antwoord op hun vraag. Tegenwoordig sturen veel organisaties er op aan om vragen online te behandelen waardoor er weinig tot geen interactie met de klant meer is. De ervaring is dan, dat een vraag vaak maar half of niet beantwoord wordt.

De waarde van de organisatie
Hoe vertaal je de waarde van de organisatie en hoe vertaal je dit naar een dienstverleningsconcept? De kwaliteit van de communicatie is vaak nog belangrijker dan een nieuwe website of het verspreiden van folders. Maak werk van de interne merkcommunicatie! Je medewerkers zijn hierbij het visitekaartje van de organisatie. Elke organisatie heeft een aantal waarden wat betreft houding en gedrag, maar hoe vertalen deze waarden zich aan de telefoon?

Download de whitepaper
Download de volledige whitepaper en komt meer te weten over het stroomlijnen van de front- en backoffice met Unified Communications en het verder professionaliseren van de frontoffice. Daarnaast krijgt u meer informatie over het vertalen van de waarden in een dienstverleningsconcept.

 

Download de whitepaper
Download