Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De digitale transformatie naar succes

Data als vliegwiel voor betere business

Organisaties maken wereldwijd een digitale transformatie door. Denk bijvoorbeeld aan mobiele apparaten en sensordata uit IOT-bronnen die samen nieuwe, waardevolle data opleveren. Met nieuwe technologieën, zoals mobiele devices, IOT en (bedrijfs-)apps , zijn nieuwe producten en services mogelijk. Hiermee kunnen bedrijven op een nieuwe manieren klanten benaderen. De organisaties die de verzamelde data als een kans zien en vervolgens inzetten, profiteren optimaal van de voordelen van de digitale transformatie.

Nieuwe businessmodellen vanwege digitale transformatie

De digitale transformatie is een ingrijpende verandering voor veel organisaties en hun businessmodellen. De verandering gaat voor de meeste bedrijven sneller dan ze verwacht hadden. Hun oude businessmodellen staan onder druk vanwege de veranderingen en nieuwe spelers op de markt.

Data als de motor van succes

Als we kijken naar verschillende industrieën, zien we een gemeenschappelijk thema terugkomen. Data transformeert organisaties en biedt ondersteuning bij het maken van beslissingen op C-level niveau. Apache Hadoop zorgt er mede voor dat deze transformatie mogelijk wordt gemaakt. De whitepaper gaat dieper in op de volgende drie voordelen van de inzet van data:

  • Het bevorderen van klantinzichten
  • Efficiëntie van producten en services verbeteren
  • Bedrijfsrisico’s verminderen

Datagebruik doorslaggevend voor succes

Download de whitepaper voor meer informatie over de digitale transformatie waar organisaties zoals die van u niet meer onderuit kunnen. Meegaan in deze transformatie kan het verschil maken in de concurrentieslag winnen of verliezen. Daarnaast wordt dieper ingegaan op de drie bovengenoemde voordelen.