Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De Data Discovery-scan: Ben jij klaar voor de AVG?

Ontdek hoever jij bent in de reis naar AVG-compliancy

Op 25 mei 2018 wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Deze nieuwe Europese wet heeft verregaande consequenties voor iedere organisatie op het gebied van privacy en bescherming van persoonsgegevens. Is jouw bedrijf al op de hoogte van alle regels rondom het ‘recht om vergeten te worden’? Kun je op dit moment precies aantonen wie toegang heeft tot persoonsgegevens of waar de data precies staat opgeslagen?

Om jou te helpen bij de invulling van de AVG, heeft Microsoft het AVG Assessment en de Data Discovery-scan ontwikkeld. Door het doen van de Data Discovery-scan bepaal je eenvoudig in welke fase jouw organisatie zich momenteel bevindt op weg naar de AVG. Daarnaast krijg je meer inzicht in de stappen die voor je liggen en voorziet het je van leestips op maat.

Vandaag aan de slag

Wil jij ervoor zorgen dat jouw organisatie voldoet aan alle eisen van de AVG? En heb je interesse in de gratis* de Data Discovery-scan? Registreer je dan via het formulier en een van onze partners neemt snel contact met je op.

*Er kan sprake zijn van extra kosten i.v.m. de voorbereiding en het presenteren van de Data Discovery-scan. Dit gaat in overleg met de partner