Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

De business value van SAP HANA in combinatie met Cisco UCS

Welke ROI levert Cisco UCS op als platform voor SAP HANA?

Data-analyse naar een hoger niveau tillen, is voor steeds meer bedrijven prioriteit nummer één geworden. Dat gegeven vereist wel meer van IT-organisaties. De behoefte is wat dat betreft tweeledig: de almaar uitdijende hoeveelheid data in goede banen leiden en adequaat daarop reageren met de juiste analysesoftware.

De analyse- en zakelijke applicaties worden steeds geavanceerder en vereisen steeds meer van de onderliggende netwerkstructuren. IT-afdelingen kiezen wat dat betreft steeds meer voor geïntegreerde systemen. Cisco’s Unified Computing System heeft daar volgens onderzoeksbureau IDC sinds de lancering vijf jaar geleden behoorlijk aan bijgedragen. En vervolgens is SAP weer ingesprongen op de sterk groeiende vraag naar data-analysesoftware met SAP HANA.

In deze whitepaper geeft IDC een analyse van mogelijkheden die bedrijven hebben bij het gebruik van Cisco UCS als een platform voor SAP HANA en enkele andere SAP Business Suite-applicaties. Deze analyses zijn gebaseerd op interviews die IDC heeft gevoerd met twaalf Cisco UCS-klanten. Dit zijn grote bedrijven (tussen de 1.500 en 85.000 werknemers) uit allerlei industrietakken (zoals overheid, energie en retail) van over de hele wereld.

Op basis van de resultaten van het onderzoek heeft IDC bepaald wat de financiële voordelen zijn die bedrijven hebben bij het gebruik van Cisco UCS. Download vandaag nog geheel vrijblijvend deze whitepaper.

 

 

Download de whitepaper
Download