Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Datakwaliteit cruciaal

Het is al lang niet meer de vraag óf je gaat e-factureren, maar wanneer? Veel organisaties en bedrijven maken er al werk van. Omdat het veel voordelen biedt, maar ook omdat alle decentrale overheden en aanbestedende diensten vanaf 18 april 2019 e-facturen moeten kunnen ontvangen en verwerken. Zaak is e-facturatie nu niet als een verplichting te zien, maar als een kans.

Datakwaliteit cruciaal

De kwaliteit van data is cruciaal voor het goed verwerken van e-facturen. Denk hierbij aan een ontdubbeld en volledig leveranciersbestand (met KvK, KvK-vestigingsnummers en IBAN). Als er iets in de data niet klopt, heeft dat effect op het gehele bedrijfsproces én op de relatie met de klant.

E-mails komen niet aan, uitschrijvingen worden niet goed verwerkt, facturen gaan naar een verkeerd adres en de serviceafdeling weet niet of de meneer of mevrouw aan de telefoon al klant is – en hoe lang. Zo raken steeds meer klanten gefrustreerd en ontstaan steeds meer klachten. Slechte data zorgen dus voor een domino-effect. Ze kosten geld en loyaliteit.

Begin nu met elektronisch factureren | Begin nu met het optimaliseren van uw data
Wacht niet tot de praktijk van morgen je bedrijf inhaalt. Bereid je goed voor en zorg dat je administratiegegevens en die van je klanten en leveranciers goed en volledig gevuld zijn. Daarmee behaal je straks meteen een mooie tijdwinst!

Factuurcongres 2019
Tijdens de 12e editie van het Factuurcongres staat transformatie centraal. De financiële afdeling is niet langer een ondersteunende functie, maar een afdeling die van toegevoegde waarde is in de keten. Digitalisering en digitaal factureren draagt in hoge mate bij aan deze transformatie en maakt steeds meer zaken mogelijk. Wat dat is en hoe je een bijdrage levert aan deze transformatie binnen je organisatie leer je op het Factuurcongres.

Daarnaast is er natuurlijk aandacht voor de wet- & regelgeving en normering. Deze moeten er aan bijdragen dat E-factureren in Nederland sneller wordt geadopteerd. Nederland loopt hiermee al vooruit op de aanstaande Europese wetgeving.

Ontdek het volledige programma en maak kennis met alle sprekers.

We verwelkomen je graag op het Factuurcongres!