Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Cybersecurity voor IT-managers

Hoe speel je in op ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity?

Cybersecurity en databeveiliging staan vast ook bij jouw organisatie hoog op de agenda. De afgelopen jaren werden bedrijven steeds vaker geconfronteerd met verhalen over geslaagde cyberaanvallen. Hierdoor kwam databeveiliging en security hoger op de agenda van IT-managers te staan. Maar onze wereld verandert razendsnel en ook cybercriminelen blijven zich ontwikkelen. De security experts van Wortell en Microsoft nemen je daarom in deze webcast mee in de securitytrends van dit moment. Ze laten je zien hoe jij in een dynamisch IT-landschap jouw security naar het gewenste niveau tilt.

Trends op het gebied van security

Wanneer we kijken naar cybersecurity en dataveiligheid dan zien experts Cindy Segond von Bachet (Microsoft) en Nick Sonnevelt (Wortell) een aantal duidelijke trends.

  • Bedrijven zetten vol in op digitale transformatie. Hierdoor is een duidelijke verschuiving van on-premise naar cloud merkbaar. Cloudsecurity wordt een essentieel onderdeel van beveiliging.
  • Remote werken enorm is toegenomen. IT-managers willen natuurlijk dat dit allemaal op een veilige manier verloopt.
  • De wet- en regelgeving verscherpt. Denk maar aan de AVG en de norm NTA 7516 voor veilige e-mail.
  • Phishing is ongekend populair is bij cybercriminelen: maar liefst 91% van alle cyberaanvallen komt tot stand via een phishingmail

Welke tools zorgen voor een betere bescherming

Ben jij ook op zoek naar oplossingen die gegevens beter te beschermen in een snel veranderend IT-landschap? Ben je benieuwd hoe cybercriminelen met één mail toegang krijgen tot het hele netwerk? Kijk dan naar deze webcast, doorloop samen met de experts een hele cyberaanval en leer hoe je jezelf hiertegen wapent.

 

Bekijk Webcast

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Lees verder

 

Bezoek de website