Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Customer engagement: Hoe betrokken ben jij bij de klant?

Het geheim voor succes is extreme klantgerichtheid

Customer engagement: het centraal stellen van de klant. Onbewuste klantbeleving, directe betrokkenheid met de klant en persoonlijke service over alle kanalen. Dit is nog maar een greep uit de vele betekenissen van customer engagement. Consumenten worden steeds kritischer en dit kan ook, want ze hebben de keuze. Om succesvol aan de slag te gaan met customer engagement begin je niet bij de klant, maar bij je organisatie. Peter Roling, customer engagement expert bij Macaw, merkt dat veel organisaties minder betrokken zijn bij de klant dan ze zelf vaak denken. Alles draait om KPI’s en niet de klanttevredenheid.

6 voorwaarden voor customer engagement

In deze webcast laat Peter aan de hand van 6 thema's zien hoe een organisatie, die betrokken is met zijn klanten, tot de beste resultaten kan komen. Deze praktische aanpak geeft je inzichten die je direct in de praktijk kan toepassen. De 6 centrale thema’s waar deze webcast op in gaat zijn:

  1. Samenwerken
  2. Omnichannel
  3. 360 graden klantbeeld
  4. Intelligence
  5. Technologie
  6. Klantgericht

Bekijk de webcast voor meer informatie over deze thema’s.

Doe ook de customer engagement scan

In de webcast komt ook de customer engagement scan aan bod. Hoe gaat jouw organisatie om met veeleisende klanten? Staat relevante communicatie in de organisatie al centraal? Staat de klant  in jouw organisatie echt centraal? Doe de scan en ontdek in 7 vragen hoe je jouw technologie en organisatie nog klantgerichter kan maken!

 

Bekijk Webcast