Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

CRM: Zijn alle klanten even belangrijk?

Het in kaart brengen van de klanttevredenheid door middel van CRM

De meeste organisaties zijn voor een groot deel van hun omzet afhankelijk van de orders die afkomstig zijn van bestaande klanten. Daarom wordt er goed op de bestaande klanten gepast. In het aanwezige CRM systeem staan alle gegevens van de klant opgeslagen. Iedereen heeft zo inzicht in wat er allemaal bij de klant speelt. De interne communicatie wordt hierdoor ontzettend verbeterd.

Het systeem kost het nodige en het in de lucht houden van het CRM systeem is niet gemakkelijk, maar met kwalitatief betere informatie over de klant gaat het zeker zijn rendement opleveren. Op basis van dit soort overwegingen worden CRM systemen naar volle tevredenheid toegepast in organisaties. Door gericht met de bestaande klantendatabase bezig te zijn, kan er vaak meer resultaat worden bereikt.

Download de whitepaper
Lees de gratis whitepaper “CRM: Zijn alle klanten even belangrijk”volledig. In de whitepaper wordt ingegaan op welke klanten extra aandacht verdienen. Daarnaast wordt gekeken naar hoe het bestaande CRM systeem het mogelijk maakt om dit op een goed manier uit te voeren.

 

Download de whitepaper
Download