Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

CRM Mobile

Overal over cruciale informatie beschikken met Mobiel CRM

Mobiel CRM geeft medewerkers de mogelijkheid om altijd en overal te beschikken over cruciale informatie. Informatie die nodig is om het werk goed uit te voeren. Verkopers die gesprekken voeren met prospects en klanten worden zo bijvoorbeeld een stuk effectiever. En ook de ROI is, volgens Gartner, vele malen groter dan andere uitbreidingen op CRM, zoals Social CRM. Dit maakt het een investering die zichzelf dubbel en dwars uitbetaald.

Organisaties die bezig gaan met implementatie van mobiel CRM streven uiteraard naar een maximaal rendement en ROI. Om te helpen bij het implementatieproces en om de kansen op een succesvolle implementatie te vergroten worden in deze whitepaper enkele praktische tips en stappen uitgelicht. Er worden 6 onderdelen behandelt die essentieel zijn bij implementatie van mobiel CRM. De 6 uitgelichte onderdelen zijn:

  1. Doelstelling
  2. Gebruikersrollen
  3. Processen
  4. Bepalen van de mobiele functionaliteit
  5. Beveiliging
  6. Training en ondersteuning

Download de whitepaper en lees meer over de 6 onderdelen bij implementatie van mobiel CRM en bijbehorende tips en adviezen die de kansen op een succesvolle mobiele CRM implementatie binnen de organisatie vergroten.