Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Creeer een complete winkelervaring voor de consument

Empowering retailers to deliver a complete shopping experience

Winkelervaring is iets wat consumenten tegenwoordig zelf de baas over zijn. Ze hebben hun eigen voorkeuren en kiezen zelf welk apparaat of kanaal ze daarvoor willen gebruiken. Ze maken de ontwikkelingen in de retail van dichtbij mee en kiezen zelf met welke retailer ze in zee gaan. Zo hebben consumenten bijvoorbeeld ook toegang tot beoordelingen over producten of diensten. Hier kunnen ze niet alleen hun eigen mening ventileren, maar ook de winkel- of productervaring van anderen lezen.

Consumenten willen vandaag de dag niet meer over één kam geschoren worden. Een consument wil een gepersonaliseerde ervaring zonder dat ze te veel daarvoor hoeven prijs te geven. De relatie tussen de retailer en de consument is dus een stuk kritischer geworden. De consument verwacht meer contactmomenten en consistentie. Om als retailer mee te kunnen gaan in deze trend, is het belangrijk om de consument voorop te zetten. De klant is belangrijk of het nu gaat om een winkel, catalogus of online.

Wat kan Microsoft Dynamics hierin betekenen?
Microsoft Dynamics voor de retail is een standaard retailoplossing voor het versimpelen van de mogelijkheden. Dit maakt dat een retailer zich meer kan storten op de contactmomenten met de consument. Dit stimuleert organisaties om een volledige winkelervaring op te leveren.

“74% van de consumenten verlaten een website als de website niet binnen 5 seconden laad op hun smartphone.”

Wat zijn de voordelen van Microsoft Dynamics voor de retail?
Om als retailer te kiezen voor een totaaloplossing voor een totale winkelervaring heeft een aantal voordelen. Hieronder staan de voordelen op een rij:

  1. Betrokkenheid van de consument
  2. Medewerkers die er klaar voor zijn
  3. Snelle uitbreiding

Download de whitepaper
Leer meer over het creëren van een complete winkelervaring. Download de whitepaper geheel vrijblijvend. De whitepaper gaat dieper in op het opzetten van projecten, gebruik maken van intelligente platformen en de inzet van Microsoft Dynamics voor retail.