Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

COVID-19 zet turbo op digitale transformatie

Zo komen bedrijven tegemoet aan verwachtingen van digital natives

COVID-19 heeft een enorme impact op onze economie. Aan de ene kant hebben we bedrijven als Netflix, Amazon en HelloFresh. Hun diensten en producten passen helemaal in het nieuwe normaal. Je bestelt wanneer en waar je wil, de bezorging is aan huis en het product is volledig afgestemd op jouw wensen. Aan de andere kant hebben we de traditionele middelgrote ondernemingen die zich met name opereren in de fysieke wereld. Zij krijgen in dit nieuwe normaal wel rake klappen. Onderzoek van SMEUnited laat zien dat maar liefst 90 % van alle middelgrote bedrijven aangeeft dat zij economisch geraak worden door COVID-19.

The time is now!

Vooral middelgrote bedrijven vinden het vaak moeilijk om te starten met digitale transformatie. Want hoe start je nou met AI? Eigenlijk zijn middelgrote bedrijven vooral bezig met de dagelijkse gang van zaken, ook nu in tijden van crisis. Maar juist nú moet je digitale transformatie inzetten, tenminste, als je wil overleven in een post-COVID-19 wereld.

On-demand webinar: digitale transformatie in een hogere versnelling

In deze on-demand webinar ontdek je waarom het voor middelgrote ondernemingen juist nu belangrijk is om verandering in gang te zetten. Deze webinar vertel je meer over:

  • Wat is nu precies digitale transformatie?
  • Welke vier elementen moet elke bedrijf aanpakken in deze transformatie?
  • Waar lopen middelgrote bedrijven nu vooral tegenaan? Hoe pak je die uitdagingen aan?
  • Waarom is kunstmatige intelligentie zo belangrijk in dit alles? Wat zijn de risico’s als we dit links laten liggen?
  • Hoe start je concreet met digitale transformatie?

Zet nu een stap vooruit

Heb jij het gevoel dat jouw klanten misschien iets anders verwachten dan wat jij ze nu biedt? Wil jij ook aan de slag met nieuwe technologieën als machine learning en AI, maar weet je niet hoe te beginnen? Ga er even rustig voor zitten en ontdek in 45 minuten het belang van datagedreven beslissingen, digitale transformatie en kunstmatige intelligentie voor iedere organisatie.

 

Bekijk Webcast