Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Controle houden over de data in de cloudplatformen

De datafabric van NetApp

Vandaag de dag moeten IT-organisaties reageren op de veranderende bedrijfsbehoeften en wordt er met toenemende mate gekozen voor een hybrid-cloudleveringsmodel. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee zoals de mogelijkheid om sneller te reageren, kosten te beperken en het verhogen van de flexibiliteit.

Veel IT-organisaties nemen de public cloud mee als onderdeel in de strategie van het bedrijf. De public cloud voorziet in infrastructuur- en applicatieservices die de strategie van de private cloud aanvullen. Honderden cloud-serviceproviders en verschillende hyperscale cloud-providers bieden een breed scala van infrastructuur- en applicatiediensten aan om private cloud-strategieën mee aan te vullen.

De belangrijkste voordelen
NetApp maakt het voor organisaties mogelijk om met vertrouwen data in iedere cloud te managen en  te beheersen. Een combinatie van cloud data management mogelijkheden en partnerschappen creëert mogelijkheden voor klanten om innovatie te versnellen en de IT-responsiveness te verbeteren. De belangrijkste voordelen die naar voren komen:

  • Kosten afstemmen op de vraag door de controle over uw data in meerdere clouds te beheren en te onderhouden, en wel met de efficiency en veelzijdigheid van een universeel dataplatform dat is gebaseerd op het besturingssysteem NetApp® Data ONTAP®.
  • Profiteren van de flexibiliteit en on-demand voordelen van een hybrid cloud met serviceproviders die u zelf uitzoekt.
  • Risico's beperken door eengemeenschappelijk pakket dataservices te implementeren en gebruik te maken van de ingebouwde dataportabiliteit tussen cloudresources.

Download geheel vrijblijvend de whitepaper “De datafabric van NetApp”  om meer te weten te komen over de strategie van NetApp voor naadloos datamanagement in de cloud.

 

Download de whitepaper
Download