Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Context-Enhanced Authorization

Context Enhanced Authorization voor betere beveiliging mobiele apparaten

Mobiele apparaten worden steeds vaker zowel persoonlijk als zakelijk gebruikt. Daarom moeten organisaties de juiste balans vinden tussen het beschermen tegen de nog altijd groeiende beveiligingsrisico’s en het gebruik maken van de vele voordelen die mobiele apparaten bieden. Alleen maar de controle houden over wie er toegang heeft is niet langer genoeg. Er zijn extra maatregelen nodig.

Context Enhanced Authorization (CEA) geeft organisaties de benodigde extra beveiliging, zonder dat daarmee de gebruikerservaring in het geding komt. CEA kan bedrijven helpen om aan de strategische doelstellingen van de organisatie te voldoen, zoals de mogelijkheid om te werken vanuit mobiele telefoons, en een aanvaardbaar niveau van risico behouden.

In deze whitepaper wordt een introductie op Context Enhanced Authorization gegeven. Daarnaast worden de voordelen en uitdagingen voor organisaties en de architectuur belicht.

Download de whitepaper
Download de complete whitepaper en lees meer over hoe de toegang tot data via mobiele apparaten beter beveiligd kan worden met behulp van Context-Enhanced Authorization.

 

Download de whitepaper
Download