Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Consumerization of IT vraagt andere manier van IT-beheer

Consumerization of IT en IT Management: Een veranderende aanpak

De grens tussen privé en werk vervaagt steeds meer nu werknemers hun persoonlijke apparaten als een tablet of mobiele telefoon ook op de werkvloer gebruiken en andersom. Gebruikers vragen steeds meer flexibiliteit en snelheid van de IT-afdeling in vergelijking met vroeger. De werknemer wil meer vrijheid in de manier waarop hij werkt en waarmee hij werkt. Hoe moet IT nu met het beheer omgaan?

“Bedrijven moeten kijken wat de gebruiker nodig heeft, welk apparaat of apparaten ze daarbij kunnen gebruiken en waar en wanneer toegang nodig is.”

Organisaties worden gedwongen te kijken naar de processen in IT-management, zowel op apparaat- als gebruikersniveau. In de toekomst is de overstap naar ITaaS onvermijdelijk om de verandering het hoofd te bieden. Op termijn faciliteert ITaaS de werknemer met meer keuze in de manier waarop, waar en hoe het werk gedaan wordt.

Download het artikel
Download het gratis artikel en lees meer over hoe de ‘consumerization of IT’ organisaties dwingt op een andere manier naar de processen in IT-management te kijken.

 

Download de whitepaper
Download
Misschien ook interessant