Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Concurrentievoordeel door goedkoop, snel en foutloos leveren

Prodware adjust Discrete Manufacturing

Productie- en assemblagebedrijven opereren in een zeer concurrerende markt. Het is zaak om goedkoper, sneller en foutloos te leveren.  Marges en prijzen staan onder druk. Klanten worden veeleisender. Bedrijven worden gedwongen na te denken over hun onderscheidend vermogen en de mogelijkheden de organisatie flexibel te maken.

Concurrentievoordeel wordt behaald door het opzetten van efficiënte netwerken van leveranciers en klanten. Hiervoor is een efficiënt bedrijfsproces een must. Alle processen moeten naadloos op elkaar aansluiten, zowel binnen als buiten het bedrijf.

Dit document beschrijft een oplossing, Prodware adjust Discrete Manufacturing, dat alle aspecten van de bedrijfsvoering ondersteunt en een gedetailleerd inzicht in de processen geeft: van engineering, calculatie en werkvoorbereiding, productie en projectcontrole tot aan service en onderhoud en managementrapportages.

Download de brochure
Download het document “Prodware adjust Discrete Manufacturing” en lees hoe bedrijven goedkoper, sneller en foutloos kunnen leveren en zo concurrentievoordeel bedingen.