Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Complexe IT serviceorganisaties uniform aansturen

Bent u al klaar om cloud diensten te integreren?

Op dit moment is het niet meer de vraag of de IT- industrie een fundamentele transformatie ondergaat, maar hoe snel dit zal gaan. Wat wordt uw rol in deze nieuwe wereld en hoe blijft u in controle over uw eigen transformatie?

In deze webcast wordt een referentiekader geïntroduceerd om op een andere manier te kijken naar uw IT-organisatie. De HP Service Integratie en Management blauwdruk met de ondersteunende HP bouwstenen helpen om groot te denken, klein te beginnen en daarmee stap voor stap uw transformatie te realiseren. Een vergelijking met meer volwassen industrieën helpt om te begrijpen wat de IT-industrie transformatie naar de cloud voor ons betekend.

Gebaseerd op HP’s ervaringen in het werken met innoverende klanten, wordt er besproken hoe de belangrijkste IT-processen steeds meer standaard worden. Daarnaast komt het belang van informatie om de cloud te beheren en hoe dit eisen stelt aan uw IT beheer systeem in tijden van onder druk staande budgetten aan bod.

Bekijk de volledige webcast en kom erachter of “denk groot, begin klein” ook de eerste stap wordt van uw reis om cloud diensten te integreren.

 

Bekijk Webcast