Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Cloudreis voor bedrijven in groei

E-boek: stappenplan richting de cloud

Ooit was het zo dat grote bedrijven alle macht in handen hadden. Zij hadden voldoende kapitaal om de allernieuwste (dure) technologie in huis te halen. Ze investeerden in het laten groeien en verder ontwikkelen van hun producten en diensten. Ze liepen voorop op het gebied van automatisering en slimme processen dankzij hun dure en moderne IT-omgeving. Maar tijden veranderen en nu zetten jonge of kleinere ondernemingen uit het niets sectoren op hun kop. De groten hebben niet langer alleen alle kennis en technologie in huis. De drijfveer van dit alles: cloudtechnologie.

Voordeel voor kleinere onderneming

Waar voorheen grote bedrijven alle voordelen hadden, loopt nu de kleinere onderneming voorop. Zij hebben in mindere mate te maken met verouderde IT-systemen die de reis naar de cloud vertragen en zijn hierdoor veel sneller in hun sprong naar de cloud. Maar in tegenstelling tot startups, die onmiddellijk starten in de cloud, moeten ook deze bestaande ondernemingen hun reis naar de cloud goed plannen en systematisch aanpakken. Dit e-boek laat stap voor stap zien hoe jij jouw bestaande IT-omgeving verhuist naar de cloud. Dit doe je op jouw eigen tempo en met minimale impact op jouw bedrijfsvoering en kosten.

Wat lees je in dit e-boek?

Dit boek beschrijft een uitgebreid plan voor jouw reis richting de cloud en besteedt hierbij aandacht aan:

  • De risico’s bij het vasthouden aan verouderde systemen
  • Misvatting over cloudcomputing
  • 3 essentiële stappen richting cloud

3-stappenplan voor cloudmigraties

Benieuwd hoe de reis richting cloud er voor jouw onderneming uitziet? Werk jij al met cloudsoftware maar wil je graag meer halen uit cloudtechnologie? Wil je weten hoe andere ondernemingen de cloud inzetten? Ga dan aan de slag met de gedetailleerde stappen uit dit e-boek en start jouw reis hier!

 

Download de whitepaper
Download