Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Cloud-technologie zet industrie en groothandel op voorsprong

Cloud, het eerlijke verhaal

Vandaag inspelen op de klantvraag van morgen is het parool. Dan moet je natuurlijk wel beschikken over een wendbare organisatie. Tegenwoordig speel je alleen mee als je gebruikmaakt van de nieuwste technologie. Dat geldt zeker voor de groothandel en de industrie. We zien dat nog veel bedrijven uit deze sectoren gevangen zijn door hun traditionele on-premise systemen. Hierdoor bieden ze niet de gewenste snelheid en gebruiksvriendelijkheid en lopen ze de kans ingehaald te worden.

Nieuwe technologie voor groothandel en industrie

Auto’s hebben na een aantal kilometer een grote beurt nodig, maar na een paar opknapbeurten kunnen ze gewoon niet meer tippen aan nieuwere modellen. Ze zijn niet meer zo efficiënt en niet meer zo gebruiksvriendelijk. Daarom is het tijd om de oude auto in te ruilen voor een nieuw model. Zo kun je ook de overstap van on-premise-systemen naar de cloud zien. Maar wat is er precies waar over de cloud?

Soorten cloud op een rij

Bijna elk bedrijf is ervan doordrongen: on-premise is een doodlopende weg en de cloud brengt je veel verder. Maar wat nu? Wat voor soorten cloud zijn er eigenlijk? Met welke leveranciers ga je in zee?

  • Hoe identificeer je betrouwbare partijen?
  • Zijn leveranciers transparant?
  • Over welke certificering moet een cloud-partner beschikken?
  • Hoe is security in de cloud geregeld?

Overzicht in een wirwar van clouds

Gaandeweg vind je steeds weer nieuwe vragen die het keuzeproces niet eenvoudiger maken. Je hebt de private cloud, public cloud, hybride cloud en dan nog IaaS, PaaS en nog veel meer. Hoe anders is security geregeld in de cloud, waar iedereen 24/7 toegang tot heeft? Daarom is het handig om een goed overzicht te hebben dat feiten van fictie scheidt. Maak het jezelf gemakkelijk en download de whitepaper Separating Fact vs. Fiction in the cloud. Hierin vind je de antwoorden op vragen die je hebt en zult krijgen voor en tijdens de migratie naar een betere dienstverlening in de cloud.

 

Download de whitepaper
Download