Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Cloud, social, mobile en analytics bundelen met IBM Verse

Deltawerken voor de e-mailvloed

Er komen steeds meer methodes op de markt voor het efficiënter omgaan met mail. Bedrijven zetten workshops op over mailmanagement, slimmer werken met email, helemaal stoppen met email of vol met tips voor het nog beter in banen leiden van de vele binnenkomende e-mail berichten. Toch stijgt de tijd dat we besteden aan onze inbox alleen maar. Tevens kan je concluderen dat alle tips en “emailloze dagen” slechts een tijdelijke oplossing zijn voor een veel groter probleem.

Waar je vroeger op een email een reactie gaf na een paar dagen, kom je daar inmiddels al niet meer mee weg. Sterker nog uit onderzoek komt naar voren dat we binnen vier uur al een reactie verwachten! Email vergelijken we tegenwoordig met bellen, je verwacht een snel antwoord en kan ook makkelijk meerdere mensen in de discussie betrekken.

De voordelen van IBM Verse
IBM Verse voert een analyse uit op de binnenkomende email. Op basis van deze analyse ontstaat er een overzicht van mensen die belangrijk zijn in het netwerk. Door de filtermogelijkheid is het mogelijk om eenvoudig en snel toegang te krijgen tot de juiste informatie.

Download het artikel
Download geheel vrijblijvend het volledige artikel over IBM Verse en wat het voor u kan betekenen.