Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Cloud migratie: gebruiksgemak en eenvoudig beheer in één

Verbeter de efficiëntie van uw datacenter

Een cloud migratie soepel laten verlopen is voor veel IT afdelingen een uitdaging. Natuurlijk heeft de organisatie baat bij gebruiksvriendelijkheid, maar ook het beheer moet zo eenvoudig mogelijk zijn.

 

Gebruiksgemak en eenvoudig beheer: gaan die twee samen?

Stel deze vraag eens aan een aantal medewerkers en beheerders bij verschillende organisaties, en de antwoorden en meningen zullen sterk uiteenlopen. Vaak is de visie van systeembeheerders op de gebruikte systemen en processen niet dezelfde als die van de mensen die hun dagelijkse taken uitvoeren als gebruikers. Hoe zorgt u dat  de gehele organisatie zo efficiënt mogelijk kan werken?

Cloud migratie: go hybrid

Een hybrid cloud oplossing combineert verschillende oplossingen in één. Op deze manier kan de huidige infrastructuur worden gebruikt en behoudt de opgebouwde expertise binnen de organisatie haar waarde. Tegelijkertijd profiteert de organisatie wel van de volgende voordelen:

  • Snelle infrastructuurvoorziening
  • Traditionele toepassingen behouden met een moderne beheermethode
  • Meerdere omgevingen controleren en beheren

Organiseren, ordenen, beheren

Kunnen bovenstaande voordelen ook uw organisatie vooruit helpen? HPE Helion is een portfolio van cloud producten, services en geïntegreerde oplossingen. Lees hier gratis en  geheel vrijblijvend meer over deze oplossing.

 

Download de whitepaper
Download