Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Cloud management voor eenheid tussen cloud-applicaties

Kostenefficiënt en eigen keuze voor infrastructuur

Ziet u de groei van cloud-applicaties binnen uw organisatie veranderen en daarbij ook het beheer en de beveiliging van de werkplekken? Deze datasheet neemt u mee in de wereld van cloud-management. Integreer bijvoorbeeld virtuele apps, desktops, mobiele apps, device management en file sharing tot één cloud-managementsysteem.

Uiteraard blijven de locaties van uw apps, desktops en data gewoon in uw beheer. Daar blijft het niet bij: het beheer van zowel SaaS-applicaties als on-premise applicaties kan vanuit de delivery suite worden gefaciliteerd. Citrix cloud-management heeft geen toegang tot privacygevoelige data, alleen metadata over gebruikers en applicaties. Alleen het minimale wat nodig is voor het monitoren van de campagnes. Daarnaast is er een extra beveiliging voor de applicaties en data die vanuit de publieke cloud worden ontsloten. Hierdoor heeft IT-beheer meer zicht op de dataflow en het applicatiegebruik.

Daarom gebruik maken van een Citrix clouddienst

U komt vele verschillende aanbieders en producten tegen, waarom zou u voor deze kiezen? Hieronder een aantal voordelen voor het kiezen van een Citrix cloud-dienst:

  1. Kosteneffectiviteit – minder investeringskosten door cloud-implementatie
  2. Updates, configuratie en beheer van de app delivery vallen niet meer onder uw takenpakket
  3. Keuzevrijheid voor infrastructuur – ondersteuning van SaaS-applicaties, on-premise applicaties, zowel Microsoft Azure, Amazon Web Services als elke andere leverancier
  4. Multi-locatiemanagement – versimpel het management

Lever een complete en geïntegreerde werkomgeving

In Citrix Cloud komen alle Citrix-technologieën bij elkaar. Deze centrale aanpak betekent minder infrastructuur, gecentraliseerd beheer en SaaS-stijl updates. Dit alles zorgt voor lagere beheerkosten en minder complexiteit.

Ga aan de slag met cloud management!

Bent u nieuwsgierig geworden door deze voordelen? Lees in deze datasheet meer mogelijkheden van de Citrix cloud-dienst en hoe het in de praktijk in zijn werk gaat.