Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Cloud-based Identity en Acces Management

IBM Cloud Identity Service

Organisaties worden gedwongen continu te verifiëren wie toegang tot hun systemen, data en netwerk proberen te kijgen. In dit nieuwe tijdperk is Identity & Access Management (IAM) dan ook de eerste verdedigingslinie geworden tegen mogelijke data-inbreuken.

De kosten en tijd die met Identity & Access Management gepaard gaan, kunnen enorm zijn. Het inzetten, beheren en bijhouden van op locatie gebouwde IAM-oplossingen kan zelfs voor de meest technologisch onderlegde organisatie soms overweldigend zijn.

In deze datasheet wordt een IAM-oplossing beschreven, die organisaties helpt de kracht van IAM te benutten en tegelijkertijd op tijd en kosten te besparen. Doordat het een cloud-based oplossing betreft, is er een lagere cost of ownership, een lagere start-up tijd en kan het gemakkelijker beheerd worden, terwijl het dezelfde functionaliteiten en stabiliteit biedt als een ‘on premise’ IAM-oplossing.

Download de datasheet
Download vrijblijvend de datasheet  “IBM Cloud Identity Service” en lees meer over hoe organisaties met de cloud-based Identity & Access Management-oplossing op tijd en kosten kunnen besparen en toch hun data, systemen en netwerken kunnen beveiligen tegen mogelijk inbreuk.

 

Download de whitepaper
Download