Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Checklist For Achieving BI Agility

Creëer een optimale BI-omgeving

Redelijk wat bedrijven worstelen met de vraag hoe ze het meeste uit hun investeringen in Business Intelligence (BI) kunnen halen. Vaak zit er ‘oude infrastructuur in de weg’. Maar de praktijk wijst uit dat die oude structuren helemaal geen probleem hoeven te zijn. Een agile BI-omgeving is de oplossing.

Een Agile BI-omgeving levert oplossingen, platforms en BI access points op die een betere flexibiliteit en aanpassingsvermogen garanderen. Hoe je het ook wendt of keert, bedrijven willen gewoon op het moment dat iets gebeurt weten wát er gebeurt en welke gevolgen dat heeft of wat ze direct met die informatie kunnen doen. Als de BI-omgeving dan optimaal is ingericht, levert dat direct voordeel op.

Data discovery en zelfservice BI laten bedrijven op een snelle en krachtige manier omgaan met analytics. Agility houdt daarbij ook nog rekening met de ondersteunende infrastructuur en de beheermogelijkheden.

Om goed te kunnen begrijpen wat agile BI voor uw bedrijf kan betekenen, is het handig om allereerst te bepalen waar nog de zwakke punten liggen tussen wat er op dit moment mogelijk is en wat u wilt bereiken. Aan de hand van een uitgebreide checklist kunt u op een eenvoudige, maar doeltreffende manier zelf bepalen waar voor u de mogelijkheden en valkuilen liggen. Er wordt gefocust op drie essentiële deelgebieden: technologie, analytics en het onderhoud aan de systemen.

Download vandaag nog geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Checklist For Achieving BI Agility: How To Create An Agile BI Environment’ en ga aan de slag met een agile BI-omgeving.

 

Download de whitepaper
Download