Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Checklist Cloud Service Provider

Vind de juiste Cloud Service Provider

Met de gigantische groei van computerdata binnen bedrijven is het belangrijk dat de afhandeling en het beheer van die gegevens op een goede manier plaatsvindt. De cloud is de aangewezen plek daarvoor. Maar dat wilt u wel veilig, overzichtelijk en met een goede service.

U kunt er voor kiezen om alle data- en gegevensafhandeling op uw eigen server te laten plaatsvinden, maar tegenwoordig is de cloud dé aangewezen plek voor het beheer van uw gegevens. Naast het feit dat de data overal toegankelijk is, is het grote voordeel wel dat veiligheid gewaarborgd is. Wat er ook gebeurt.

Het kiezen van de juiste Cloud Service Provider is een belangrijke stap voor uw bedrijf. Wie levert de juiste diensten afgestemd op uw bedrijfsbehoeften? Om die keuze makkelijk te maken, heeft PQR een krachtige vragenlijst ontwikkeld die u daarbij helpt.

Door de vragen te laten beantwoorden door diverse Cloud Service Providers krijgt u een goed beeld van de markt en de dienstverlening die deze providers voor u kunnen leveren. Op deze manier wordt het nemen van de juiste beslissing een stuk makkelijker.

Download vandaag de nog de checklist Cloud Service Provider en doe uw voordeel ermee.

 

Download de whitepaper
Download