Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

CAMCUBE als basis voor digitale werkplek

Ins en outs van complexe overstap naar nieuwe zorgwerkplekken

Een goed werkende ICT-infrastructuur is van levensbelang voor de continuïteit van bedrijven. Dat geldt eens te meer voor de zorgsectors. Aan de hand van een praktijkcase bij ziekenhuis St Jansdal krijgt u inzicht in de mogelijkheden van goede ICT op de zorgwerkplek. Zowel op software- als hardwaregebied.

Ziekenhuis St Jansdal is een middelgroot ziekenhuis in Harderwijk dat een grote regio bedient. Nagenoeg alle specialismen zijn er vertegenwoordigd. Een robuust en toekomstvast ICT-platform was een belangrijke wens van het ziekenhuis om goede zorg te kunnen bieden. Bestaande systemen als Windows XP, Office XP, Novell e-Directory en Groupwise moesten vervangen worden. Bovendien moest iedere werknemer kunnen profiteren van werkplekstandaardisatie en –virtualisatie. Daarnaast diende het ook voorbereid te zijn op een integratie met het Elektronisch Patiënten Dossier.

St Jansdal besloot te gaan voor het CAMCUBE|CLOUD-platform. Hoe de omvangrijke transitie in zijn werk ging, leest u in de praktijkcase ‘CAMCUBE als basis voor mijn digitale werkplek’. U krijgt een goed beeld van de situatie dankzij antwoorden op vragen als ‘voor welke uitdagingen stond het ziekenhuis’, ‘welke oplossingen zijn er gevonden’, ‘hoe is de implementatie in zijn werk gegaan’ en ‘hoe is de nieuwe omgeving ontvangen door het personeel’?

Download dit document geheel vrijblijvend vandaag nog.

 

Download de whitepaper
Download