Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

BYOD beleid formuleren: een stappenplan

Bring Your Own Device in uw organisatie

Bring Your Own Device (BYOD) is een van de meest besproken trends van deze tijd en heeft consequenties voor gebruikers, IT en de gehele organisatie. Voordat organisaties overgaan, moeten zij dan ook goed nadenken over het doel en de gevolgen van implementatie. Daarbij kan worden gedacht aan toegangsscenario’s en ‘use cases’. Deze whitepaper deze gaat dieper in op de BYOD-trend, de technologische ontwikkelingen en de veranderde mindset van gebruikers.

In 5 stappen naar een BYOD beleid voor uw organisatie

Organisaties en situaties zijn nooit exact hetzelfde en het is dan logischerwijs belangrijk te doen wat voor elke specifieke organisatie of situatie het beste is. Stel een doel en definieer een stappenplan om dat doel te bereiken. Een stappenplan moet in ieder geval de volgende componenten bevatten:

  1. Inventarisatie van de wensen en eisen van de gebruiker;
  2. Inventarisatie van de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de 3 volgende stappen voor het formuleren van een passend BYOD beleid? Alle 5 de stappen worden uitgebreid behandeld in de hier te downloaden whitepaper. 

Maak de gebruiker bewust van de gevolgen van BYOD

De gebruiker moet daarbij bewust worden gemaakt van zijn verantwoordelijkheden en van de fiscale en juridische gevolgen van de verschillende concepten. Lees in deze whitepaper meer over deze trend, de technologische ontwikkelingen die het mogelijk maken en de veranderde mindset van gebruikers.

 

Download de whitepaper
Download