Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Bussiness-service-management

IT onder controle met Business Service Management

CIO’s en IT Managers hebben steeds meer behoefte aan transparantie, meer controle over investeringen en lage IT-kosten. De basis hiervoor zijn krachtige rapportages. Daarnaast is er ook een groeiende behoefte aan het kunnen anticiperen van operationele problemen en waar mogelijk het geautomatiseerd oplossen van deze problemen. IT-afdelingen hebben behoefte aan een verfijnd performancesysteem.

Organisaties zijn op zoek naar manieren om geautomatiseerd te werken op een eenvoudige manier, met gedetailleerd inzicht in alle aspecten van de IT-prestaties en rapportages die aanpasbaar zijn aan zowel technische wensen als de wensen van de CIO. Dit vraagt om een suite die voldoet aan alle eisen en wensen van de moderne IT-leverancier.

Software IT Performance Suite
Arcade ICT levert de HP Software IT Performance Suite. Deze suite voldoet in alle hedendaagse behoeften en biedt onder meer:

  • Actiegerichte analyses van gebeurtenissen, logboeken, metrics & topologiegegevens.
  • Geconsolideerd beheer, versnelde root cause analyses en verkorte MTTR
  • Een zeer uitgebreid beeld en controle over hybride IT
  • Samengesteld end-to-end Application Performance Management.

Download de whitepaper
Wilt u meer weten over de HP Software IT Performance Suite en wat dit voor uw organisatie kan betekenen? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘IT onder controle met Business Service Management’.