Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Business Process Management in Manufacturing: From Process to Value

BPM naar hoger niveau tillen

Globalisatie en expansie hebben organisaties jarenlang opgezadeld met complexe supply chains en weinig transparante business processen. Er zijn genoeg groeikansen, maar kostenbeheersing speelt ook een rol. Het is voor veel bedrijven dan ook een uitdaging om in dit klimaat een betere performance behalen.

BPM kan uitkomst bieden. Door processen te optimaliseren worden kosten gedrukt en is een snellere time-to-market te bereiken. Voor veel organisaties valt er op dit vlak nog winst te behalen, van operationeel tot enterprise niveau. Deze whitepaper onderscheidt 3 verschillende soorten verandertrajecten voor BPM:

  • Individuele processen: Richt zich op het verbeteren van processen en functies binnen beperkte onderdelen van de waardeketen. 
  • Flexibele laag over oude processen: Het inzetten van multifunctionele systemen, waarmee de belangrijkste processen in de waardeketen met elkaar verbonden worden.
  • End-to-end verandering: Verandertraject waarbij de focus ligt op het volledig integreren BPM processen in de waardeketen.

Download de gratis whitepaper van Capgemini om meer te weten te komen over de verschillende verandertrajecten voor BPM.