Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Business Proces en Social Media JHRC

Het belang van sociale media voor bedrijven en productontwikkeling

Sociale media zijn niet alleen van grote waarde voor de consument, maar ook voor bedrijven. Als individu worden foto’s geplaatst, interesses gedeeld en verhalen verteld over zaken die hen bezig houden. Bedrijven hebben de laatste jaren eindelijk ook de waarde van sociale media ingezien en hebben bedrijfspagina’s aangemaakt op verschillende online media, maar voornamelijk op Facebook en Twitter.

Belang voor bedrijven

Aan het begin van de sociale media hype waren het de medewerkers die in feite sociale media naar het bedrijf brachten. In plaats vanuit een persoonlijk oogpunt werd door bedrijven ingezien dat er veel potentie was om middels deze nieuwe sociale kanalen marketing te bedrijven en reclame te maken voor hun producten.  

Business Case

In deze whitepaper wordt vanuit een business case gewerkt waarbij een tuincentrum gebruik maakt van een Facebook bedrijfspagina. Hier wordt uitgelegd hoe data van fans wordt achterhaald en ontleed. Het gebruik van integratie technologie als TIBCO ActiveMatrix BusinessWorks helpt hierbij enorm om de productontwikkeling af te stemmen op de klant.

Download de whitepaper “Business Proces en Social Media JHRC” geheel vrijblijvend waarin de rol van sociale media binnen bedrijven wordt uitgelegd, en hoe de combinatie van middleware oplossingen en sociale media van belang kan zijn bij productontwikkeling.