Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Buikpijn van IT? Besteed het uit!

Is jouw organisatie een wirwar van technologie en processen? Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan loop je het risico dat IT niet langer in dienst staat van de rest van de organisatie. Wellicht is uitbesteding van IT een pleister op de wond, zodat de rust in de organisatie terugkeert.

Een groot voordeel bij het (deels) uitbesteden van uw IT-zorgen is dat de organisatie zich weer kan richten op de primaire bedrijfsvoering. Uiteraard blijft er altijd ruimte voor regie op uw eigen IT, maar door te kiezen voor dienstverleningsvormen op basis van co-creatie of zelfs volledige uitbesteding gaat de tijd en energie weer uit naar waar het binnen uw organisatie om draait. Kies daarom een dienstverlener met verstand van uw branche, zodat u gezamenlijk focus houdt op wat ertoe doet!

Een ander voordeel is dat je waarschijnlijk in staat bent om je IT-kosten structureel te verlagen. Door uitbesteding bent je bijvoorbeeld niet langer verantwoordelijk voor ontwikkel-, test-, acceptatie- en productiepromotieprocessen. Dit scheelt niet alleen tijd en inspanning, maar het reduceert kosten ten aanzien van infrastructurele technologieën. Capaciteit en beschikbaarheid als onderdeel van IT-dienstverlening leidt tot een voorspelbaar, transparant en eerlijk pay-per-use kostenmodel.

Daarnaast kun je door het reduceren van complexiteit aangaande IT-vertrouwen op robuuste, betrouwbare, snelle, schaalbare en vooral een veilige infrastructuur. De expertise en tijd die het kost om onderhoud en ontwikkeling te plegen op uw klassieke infrastructuur kan nu worden besteed aan ondersteuning van uw primaire processen of aan uw klanten. Versnelling van kernprocessen door inzet van expertise waar jij behoefte aan heeft zijn het gevolg.