Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Brandmanagement is de sleutel voor internationaal succes

Onderscheid je van concurrenten en zet een sterk merk neer

Bij succesvol global brandmanagement is het belangrijk om continu een balans te zoeken tussen de lokale wensen en de internationale verwachtingen. Daarom is het zaak om op een consistente en consequente manier je corporate merk door te voeren. In onze digitaal gedreven wereld vinden veel organisaties dit een steeds groter wordende uitdaging. Of bedrijven deze uitdagingen kunnen omzetten in succesvolle veranderingen hangt grotendeels af van hoe ze mensen, processen en technologieën samenbrengen en organiseren. Ontdek in deze whitepaper het antwoord op de hamvraag: “Hoe komt jouw corporate merk het beste uit de verf?”

Onderscheidend vermogen

Als bedrijf wil je jezelf onderscheiden van je concurrenten, maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Prospecten en bestaande klanten worden dagelijks geconfronteerd met enorme hoeveelheden informatie, je moet jezelf dus behoorlijk onderscheiden van de massa wil je nog opvallen. Een sterk merk neerzetten is zoveel meer dan een nieuwe, frisse website en nieuw logo; een sterk merk begint binnen de organisatie. Je medewerkers vormen de bouwstenen van je merk en moeten overtuigd zijn van het nut van verbeteringen en vernieuwingen binnen de organisatie.

Aan de slag met brandmanagement: 3 belangrijke aspecten

Om ervoor te zorgen dat alle medewerkers, wereldwijd, aan hetzelfde zeil trekken is het als brandmanager belangrijk om iedereen te overtuigen van de noodzaak van de veranderingen en vernieuwingen. Wanneer mensen overtuigd zijn van de noodzaak van veranderingen, zullen ze ook intrinsiek gemotiveerd zijn deze veranderingen te accepteren en door te voeren. Wil je dit goed aanpakken? Verlies deze 3 aspecten dan niet uit het oog:

  1. De rol van mensen en gedrag bij het bouwen van een sterk merk
  2. Het veranderen van processen voor global branding
  3. De rol van technologie bij branding

Werken aan succes

Nieuwsgierig hoe je mensen, processen en technologie samenbrengt om zo tot een sterk internationaal merk te komen? Download dan snel de whitepaper Hoe bouw je een sterk corporate merk? en ontdek het antwoord op deze vraag.

 

Download de whitepaper
Download